Medewerkers

Zaakvoerders: Frank Van Langendonck & Dr. Ester Meeus

Frank Van Langendonck, zaakvoerder/instructeur is al sinds de jaren ’80 actief in de transportwereld. Waarvan 4 jaar als magazijnier, distributiechauffeur, chauffeur internationaal, nadien als planner en operationeel verantwoordelijke.

Sinds 05 mei 2011, na een intensieve opleiding in Duitsland, erkend als Ladungssicherungsexpert VDI2700 & EN 12195-1!

Dr. Ester Meeus, zaakvoerster/docent: Afgestudeerd als arts in 2007, gespecialiseerd in EHBO technieken. Ervaring als dokter bij het medisch interventieteam op circuit Zolder. Dr. Meeus staat in voor de EHBO opleidingen nijverheidshelper en hulpverlener, alsmede de opleidingen EHBO in het kader van de nascholing vakbekwaamheid chauffeurs.

Tevens doen wij beroep op een team van 30 docenten met een brede ervaring in de transportsector. Dankzij deze ruime en brede ervaringen van onze docenten, kunnen wij zeer flexibel, een degelijke en vooral verstaanbare opleiding garanderen voor u en uw werknemers. Bovendien worden er regelmatig bijscholingen gevolgd om nieuwe verwikkelingen in de sector te beheersen.

De nauwe samenwerking met Simple Solutions heeft ertoe geleid dat we intussen over een IT-infrastructuur beschikken om aan rijstijl analyse, opvolging en rapportering te doen van uw werknemers.